FASADPUTS

Putsa fasaden gör man av flera anledningar. Det skyddar huset mot väder och vind, ser till att ytskiktet håller ihop och inte skapar sprickor, samt gör att huset ser helt och fräscht ut. Vi har erfarenhet av både gamla och moderna fasader och anpassar arbetssätt och material därefter. Om syftet är att på bästa sätt bevara det gamla, snarare än att få det att se nytt ut, är vi redo att hjälpa till.

Bevara det gamla eller fräscha upp

Det material som kanske får störst visuell uppgradering av en putsning är tegelfasad. Huset kan vara hur gammalt som helst – efter en putsning kommer tegelhuset i princip att se helt nytt ut. Det finns så klart olika typer av putsning man kan göra, där alla ger viss skillnad i slutresultatet och priset. Är du osäker vad som passar bäst för din fasad så kontakta oss med dina frågor. Vi tror på tydlig kommunikation och försöker ta fram en så realistisk offert och tidsplan som bara möjligt – direkt från början.

Putsa fasad på villor, småhus, lägenhet, bostadshus

Fasadputsning behöver utföras på nästan alla byggnader, förr eller senare. Vi har arbetat med fasader och putsning i flera år och kan hjälpa till med fasadputsen oavsett vilken hustyp och vilket material det gäller.

Det är flera aspekter som spelar in när det kommer till hur mycket arbete, tid och pengar som behöver läggas. Storleken på fasaden, materialet, skicket och annat spelar sin roll. Det bästa sättet att få ett realistiskt prisförslag är att helt enkelt kontakta oss och förklara vad du behöver hjälp med. Vi kan då komma ut på ett kostnadsfritt hembesök och utvärdera hur mycket arbete och material som behöver läggas ned. Därefter kan vi skicka offert (också utan extra kostnad) som du i lugn och ro kan överväga.

Putsa fasad för privatpersoner, bostadsföreningar och företag

Våra kunder är inte bara privatpersoner. Vi utför även våra tjänster, inklusive puts av fasad, till företag och andra organisationer. Vi använder oss gärna av totalentreprenad som innebär att vi ansvarar för projektet från start till mål. Du som kund behöver bara ha en idé om vad du vill att vi ska åstadkomma, och vi sköter sedan resten efter att du godkänt offerten.

OFFERTFÖRFRÅGAN!