TRAPPGJUTNING

Trappor kan gjutas och byggas i flera olika material, både inomhus och utomhus. Utomhustrappor är nästan alltid i antingen trä, sten eller betong. För entrétrappor är gjutning i betong den vanligaste lösningen. Det är prisvärt, hållbart, stabilt och passar till i princip alla hus.

Trappgjutning till bra pris

Många kanske tänker betongtrappor som gråbruna och ganska tråkiga, men det finns flera alternativ till att piffa upp trappan. Den kan putsas och även beläggas med till exempel kakel, marmocit, skiffersten eller målas med betongfärg.

Tänk på att en trapp som gjutits i betong längre fram kan få sprickor. Det är svårt att undvika, eftersom boven oftast är frost och snö, men att till exempel säkerställa att trappan inte utsätts för salt kan minska riskor för onödiga sprickor.

Reparation och förebyggande av sprickor

Är det så att du redan har en trappa som fått sprickor är det viktigt att vidta åtgärder. Vi kan hjälpa dig säkerställa att sprickorna inte växer och till slut förstör hela trappan. Vi gjuter helt nya trappor och renoverar både stora och små skador.

Mindre sprickor kan fyllas igen med betongspackel, men djupare sprickor kan kräva lite mer arbete. Kontakta oss gärna med information om vad du vill ha hjälp med, så kan vi snabbt ge dig en offert, eller komma ut på plats. 

Andra typer av trappor

Vi kan som sagt hjälpa till med trapp gjutning från grunden och med reparation och renovering. Vi kan också utföra bygge av andra trappor och erbjuda rådgivning för dig som inte riktigt är säker på vad bästa lösningen är för dig. Kontakta oss idag för gratis hembesök, rådgivning och kostnadsfri offert. Glöm heller inte att du kan utnyttja rotavdraget för många av de tjänster vi utför.

OFFERTFÖRFRÅGAN!