OM OSS

Behöver du hjälp med att fixa en ny skorsten inför vintern eller kanske gjuta en ny trappa? Vi på Järpås Mureri hjälper dig med allt som har med murning att göra. Kontakta oss redan idag för att få din offert.

Vilka är vi?

Järpås Mureri består av ett glatt gäng murare och hantverkare som brinner för det vi gör. Vi är erfarna, kompetenta och mycket professionella när vi arbetar. Man kanske kan tro att det är enkelt att mura, men det krävs en hel del kunskap och erfarenhet för att få det rätt och perfekt varje gång. Av oss får du alltid ett perfekt slutresultat.

Vi hjälper alla kunder, oavsett om man har ett stort eller litet projekt och oavsett om man är privatperson eller företagare. Tveka inte att kontakta en erfaren och professionell murerifirma redan idag, kontakta oss på Järpås Mureri.

Våra tjänster

Tack vare vår breda kompetens kan vi utföra våra uppdrag på ett fackmannamässigt sätt och kan även erbjuda en mängd olika tjänster med samma höga kvalitet.Vi kan exempelvis utföra uppdrag som:

  • Mura skorsten
  • Källarputs
  • Gjuta trappa
  • Putsa fasad

Oavsett vilken typ av tjänst du vill att vi ska utföra så utfärdar vi en offert. Om du har möjlighet att få ROT-avdrag för arbetet kan vi fixa det på fakturan åt dig. Du betalar aldrig något i förskott. Betalning sker alltid när byggprojektet är klart och när allt är färdigställt.

Anlita oss

Gör som många andra och anlita oss för ditt kommande projekt. Fräscha upp din källare och öka värdet på huset, renovera skorstenen och få taket att se fräschare ut eller varför inte putsa upp fasaden så att hela huset får ett rejält ansiktslyft? Vi hjälper dig från idé till färdigt resultat och tar alltid stor hänsyn till dig som kund.

Hör av dig med en förfrågan för att utfärda en offert med oss.

Med vänlig hälsning, Järpås Mureri

OFFERTFÖRFRÅGAN!