Kategorier
Bergsprängning

Ring en bergsprängare i Uppsala och få bort det där förbaskade berget

Du som vill ha en golfbana i trädgården men tyvärr har köpt hus på en bergig skogstomt kan lösa problemet tillsammans med en bra bergsprängare i Uppsala.

Du som drömmer om en egen golfbana kanske är besviken över att din äkta make envisats med att köpa ett hus på en bergig skogstomt. Då kan du glädja dig med att du inte behöver nöja dig med hur tomten ser ut i sitt nuvarande skick. Det är fullt möjligt att spränga bort det där berget med hjälp av en skicklig bergsprängare.

För att maskera ljudet från bergsprängningen kommer det dock krävas betydligt mer än att du slår på din bergsprängare på högsta volym. Om du vill dölja tilltaget för din make kommer du sannolikt behöva planera in bergsprängningen under semesterresan, när ni inte befinner er på plats.

Går det att anlita en bergsprängare i Uppsala i hemlighet?

Det finns ett flertal företag som du kan kontakta för att få utfört denna typ av bergsprängning i Uppsala. Det kan dock vara värt att notera att om din make står som ägare eller delägare till tomten kommer sannolikt de flesta seriösa företag att kontrollera att det finns samtycke till detta från alla markägare.

Det kan också finnas en hel del tillstånd att ansöka om från kommunen i Uppsala för att bortsprängningen av berget ska ske på ett laglydigt sätt. Din valda entreprenör kan eventuellt hjälpa till med ansökningarna, om det inte är läge att blanda in din make i processen. Sedan när berget väl är borta är det bara att ringa till en leverantör av gräsmattor på rulle, och kliva ut på fairway.