Kategorier
Okategoriserade

Villarelining Stockholm – ett bra komplement

Hur mår egentligen stammarna i ditt hus i Stockholm? Bor du i en äldre villa så kan det definitivt vara läge att titta lite närmare på den saken. Många tar sina stammar för givna och missar att de rör och ledningar som löper på insidan av huskroppen, även de måste underhållas. 

Om olyckan är framme så kan det i värsta fall innebära en vattenskada som en följd av att ett vattenrör spricker – något som tar både tid och kostar pengar att komma till bukt med. 

Idag finns ny teknik att tillgå, både vad gäller kontroll av stammarna och åtgärder av dessa. Ser man till det senare så kan man numera undvika ett kostsamt och tidskrävande stambyte. Finns möjligheten till en villarelining i Stockholm så är det ett riktigt bra alternativ till stambytet. Det första steget är dock att anlita en firma för en rörinspektion och för att på djupet kontrollera skick och status på dina stammar.

Villarelining Stockholm – stora fördelar 

 Om det finns möjlighet att genomföra en villarelining i Stockholm – vilket rörinspektionen ger klarhet i – så rekommenderas den lösningen. Förr eller senare så kommer ett stambyte att vara nödvändigt, men genom en villarelining i Stockholm så skjuter du detta på framtiden – och i minst 20 år. 

Hur fungerar då en relining? Det handlar om – och här förenklar vi – att man använder de befintliga stammarna som en slags mall. Inuti dessa sprutar företaget in en expanderade plast som härdar – och det innebär att nya rör skapas på insidan av stammarna. Det innebär ett enklare ingrepp än ett stambyte där man exempelvis slipper riva ut badrum och där man slipper en massa höga kostnader.

 En villarelining i Stockholm går fort att genomföra och kostar en bråkdel av vad ett stambyte gör. Således: det är ett riktigt bra alternativ för dig som villaägare. Boka en tid för en rörinspektion och se över skicket på dina stammar redan idag.